< > Információk
Kategóriák

LOVETOY péniszpumpa Maximizer Worx VX1-Power Pro Pump - áttetsző, pumpás vákuum szabályzással, vízálló

7 090 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Lovetoy

Lovetoy péniszpumpa Maximizer Worx VX1-Power Pro Pump

A Lovetoy termékek megalkotói arra törekedtek, hogy a világ minden pontján, az igényeket figyelembe véve fogyasztóikat hiánytalanul kielégíthessék. Ez olyannyira sikerült nekik, hogy nemzetközileg elismert névre tettek szert a szexuális segédeszközök piacán. Az erotikus cikkek megalkotásakor szerették volna, ha fogyasztóik a legtermészetesebb dologként élik meg a szexualitásuk megismerését, és ilyesfajta vágyaik kinyilvánítását. Erre utal a mottójuk is, ami magyarra fordítva  következőképpen hangzik:

 

„A szexuális élvezet nem bűn, jogunk van élvezni, és nem szabad megbélyegeznünk az örömjátékokat. Ez csak egy újabb fogyasztói termék, és semmi szégyellnivaló.”


A Lovetoy az örömfokozásának céljából megalkotott péniszpumpákkal megadja a kellő merevséget a játék indulásához.

 

 

Hogyan működik a péniszpumpa?

A péniszpumpák a vákuumos működésével péniszed merev állapotát könnyen elérheted, és a szívó érzésnek köszönhetően pedig izgalommal telik meg minden porcikád. Az erek a vákuumos szívó hatásnak köszönhetően kitágulnak, ezáltal az erekciót keményebbé téve. Rendszeres használatával akár péniszed méretét is növelni tudod. A teljesítményed pedig magáért beszél majd. Partnerednek sem lesz ellenére, hogy együttléteiteket ezzel a szexuális segédeszközzel indítsd útjára. Az extra kemény erekciód, és kielégítő teljesítményed tudatában rendszeres társaddá válhat majd a péniszpumpa. Ha a kényelemre és gyorsaságra törekszel, akkor már az automata péniszpumpák használata is könnyít helyzeteden. Ez esetben nem kell kézi pumpálással fecsérelned az időt, az automata péniszpumpa elvégzi helyetted a vákuumos szívó, pumpáló folyamatokat. Péniszedre cuppanva rövid időn belül elérve a kívánt hatást. Eredményeképpen rövid időn belül elérhető a megfelelő erekció, tartós használata során méretnövekedés is tapasztalható. Fizikai előnyein túl, rendszeres használói tartós önbizalom növekedésről számoltak be. Hiszen mire is lehetnének büszkébbek a férfiak, ha nem az állóképességük kiválóságára?! A péniszpumpák sikerességéhez javasoljuk a rendszeres használatot. Ez a szobában, de akár a zuhany alatt is megtehető. Már a pumpálást követően szemmel látható javulás tapasztalható, ami persze nem állandó. Nem véletlen, hogy a tapasztaltabb pornósztárok a felvétel előtt közvetlenül veszik használatba kedvenc darabjukat. A tartós eredmények eléréshez a rendszeresség a legfontosabb. A Lovetoy Maximizer Worx VX1-Power Pro Pump alkalmas kezdők számára is. Egy átlátszó, henger alakú, dugattyús kialakítású örömfokozó eszköz. Az egészen gyenge szívóerősségtől kezdhetjük megtapasztalni az egyre feszesebb érzéseket a péniszen. A "ravasz" résszel indítható, majd minden egyes nyomással egyre fokozható a szívófunkció. A tökéletes tömítésnek köszönhetően tartható fent a vákuumhatás, amin az eredményessége alapszik. A skálázott, henger alakú készülék oldalán könnyen ellenőrizhető a méret változása. A kioldó gomb megnyomásával azonnal elszáll a vákuum, engedve a szorításból. Az erekció növelésén túl a szívó érzések az orális szex élményét idézhetik, ezáltal szexjátékként is megállja a helyét.
 

 

Használatához a vízbázisú síkosítókat javasoljuk. A péniszpumpa használatát követően, elemeire szedve, langyos szappanos vízzel, vagy a segédeszköz tisztítók egyikével érdemes megtisztítanod segédeszközödet.

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású
  • Hossz: 20,3 cm
  • Átmérő: 6,2 cm
  • Anyag: ABS, szilikon
  • Szín: Áttetsző

 

Termék előnyei:

  • vízálló
  • nyomás leeresztő gombbal
  • eredményesség
  • izgató áttetsző külső rész
  • kényelmes használat

 

Termék hátrányai:

  • kézi pumpás használat

 

Rendeld meg online-szexshopunkból a Lovetoy péniszpumpák egyikét, és pezsdítsd fel a pároddal töltött intim perceket! Az örömszerződ diszkrét csomagolásba rejtve, akár már másnap megérkezik hozzád. Ezután nincs más dolgod, csak vonulj el pároddal, és éljétek át együtt az orgazmus mennyei érzéseit!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!